Čím se liší pravá italská zmrzlina od té naší typické české, kterou můžeme ochutnávat každé léto? Je bohužel jen a pouze v použitých ingrediencích. Zatímco Italové vsázejí na kvalitu, my, Češi, se bohužel necháváme stáhnout kvantitou; v praxi to potom znamená, že nejíme zmrzliny ze smetany a ovoce, jak by tomu mělo být a jak tomu je v Itálii, ale vlastně jíme rostlinný tuk, vodu a chemická dochucovadla.
Neumíte však i přesto chuti zmrzliny odolat? Tak si alespoň vybírejte!

Smetana i ovoce

Nemusíte za pravou chutí zmrzliny jezdit až do Itálie.Díky Bohu, že v České republice existují ještě i féroví obchodníci – to se bohužel u nás dnes už nenosí. Adriagold však přichází na trh s mnoha novými zmrzlinami, z jejichž sortimentu si vybere opravdu každý!

Ohodnoťte příspěvek